Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2
Η Βιοτεχνία μας
 

Η φήμη της Μυκόνου και ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών, ανάμεσα στους οποίους και οι σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, δημιούργησαν και την αντίστοιχη εμπορική κίνηση που έκαναν διάσημη την αγορά της Μυκόνου.

Έτσι, στους δρόμους της Μυκόνου, με εμπορικότερο δρόμο το Ματογγιάνι, βρίσκεται απο το 1956 εως και σήμερα το κατάστημα Liontis, όπου μπορείς να συναντήσεις μια μεγάλη ποικιλία από δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια κάθε γούστου.Η οικογενειακή επιχείρηση Liontis μετράει 59 χρόνια λειτουργείας και ασχολείται με την κατασκευή και την πώληση χειροποίητων δερμάτινων σανδαλιών.

Ο Λιοντής Βράκας και ιδρυτής της επιχείρησης, κατασκεύαζε και πουλούσε ο ίδιος τα σανδάλια, από το 1956 έως τα τέλη της δεκαετίας του 1980 στο Ματογιάννι της Μυκόνου.Στη συνέχεια, ανέλαβε ο γιός του Γεώργιος Βράκας όπου ανακαίνισε και διατήρησε τον χώρο πώλησης στο Ματογιάννι και μετέφερε την βιοτεχνία στον Άγιο Ισίδωρο της Μυκόνου. Αργότερα, στα τέλη της δεκαετίας του 1990 το μαγαζί ανακαινήθηκε ξανά και πήρε την μορφή που έχει μεχρι και σήμερα. Το 2002 οι ανάγκες για παραγωγή μεγαλύτερων ποσοτήτων οδήγησαν την μεταφορά της βιοτεχνίας στον Πειραια. Από το 2009 μεχρι και σήμερα η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια τού εγγονού Λιοντή Βράκα ο οποίος συνεχίζει την τέχνη με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση, διατηρόντας σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των χειροποίητων σανδαλιών.

Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]

SSL Certificates